2024-04-09 627 浏览
前几日睇到个frd去食酱油蟹, 为左解个酱油蟹心瘾, 男朋友就带左我去食啦🥺平日既lunch time都几多人, 我地去到已经无位要坐出面, 有d热但系问每侍应可唔可以有位转返入面. 佢话依家无呀, 我: 我知呀, 如果有. 佢应承左但后尾有既时候, 又比左其他人入去(虽然我地已经就食完)... 服务真系好一般般...酱油蟹🦀价钱系香港黎讲都算几平, 唔洗200有埋紫菜饭. 黎到既时候, 肉仲有d结冰未溶哂雪, 不过腌得够味. 蟹膏虽然唔算多, 但都好香, 捞饭好好味呀! 捞捞下已经食哂个饭haha海鲜豆腐辣汤+星星炸鸡🫕🍗男朋友就叫左个lunch set, 超大份足料. 海鲜豆腐辣汤好好味, 辣得黎又有海鲜既鲜味, 豆腐都吸哂鲜味. 星星炸鸡就不错啦, 无咩特别~🥢总结: 食物味道都唔错, 性价比算高. 但服务态度同上菜速度就可以改善下.

酱油蟹🦀

海鲜豆腐辣汤+星星炸鸡🫕🍗