2023-12-18
📍 吃茶ちょうぼ 想同伴侣食圣诞大餐,有一间可以望住海景,性价比高又好食嘅日式咖啡店想介绍俾大家😚佢唔系一个pre set既圣诞套餐,全部都系散叫,大家可以自由配搭😋👅圣诞庭院大虾菠菜扁意粉 $98呢个波扁意粉好似圣诞花圈咁,好靓,不过绝对唔系得个样,估唔到都咁好食,酱汁creamy包围每条意粉,上面嘅蕃茄好新鲜,大虾仲好弹牙😋👅诞辰和牛汉堡蛋包饭 $108店员会帮手切开方便打卡🌟蛋煎得刚刚好,切开就会见比半熟🤩本来个饭好大旧,仲担心食唔晒,原来咁大旧嘅原因系因为入面嘅汉堡扒好厚!!!!切开仲会有肉汁流出黎🤤👅当当金赏唐扬炸鸡 $88我自己本身唔系特别钟意食炸鸡,但系呢一个唐扬炸鸡真系好令我惊喜,好食到就算我好饱,都坚持食埋最后一旧❤️🔥但系大家小心焫亲个咀,因为佢系即刻炸起,又唔干,劲劲劲劲好食🥹👅雪人布甸与牛奶大福盛 $68虽然呢个雪人个样有啲好笑,但系佢个牛奶大福好烟韧,入面夹心好重牛奶香味~最底就系佢哋嘅布甸,两个人share食啱啱好❤️🔥👅红粉绯绯花环拿铁 $48呢一个士多啤梨底嘅拿铁好靓,好有圣诞气氛,记得搅匀饮~~🌪️🌪️👅榛子交响曲 $68店员会即场喺你面前mix榛子咖啡同
👅圣诞庭院大虾菠菜扁意粉 $98
👅诞辰和牛汉堡蛋包饭 $108
👅当当金赏唐扬炸鸡 $88
👅雪人布甸与牛奶大福盛 $68
👅红粉绯绯花环拿铁 $48
👅榛子交响曲 $68
店员会即场喺你面前mix榛子咖啡同埋牛奶~~整体来讲都几好饮