2022-02-12 584 浏览
搬咗黎新蒲岗都有四年,今日想食肉,呢间咁近响屋企楼下嘅见无试过就试一次啦,点知唔试由自可,一试又中伏。碟垃圾叫炭烧纽西兰肉眼扒配红酒汁㖞,你见左边有啲茄汁系因为原本我要薯菜,点知每一条薯条都系吸满油,真系无可能食,太震惊唔记得影相,同埋见啲所谓嘅扒都知唔对路,渣渣林叫佢换咗啲薯条要意粉,黎到就系变咗张相呢碟野。啲扒真系一如估计系松肉粉杂肉,肉咩眼呀你老板,根本违反商品说明条例,any肥香港都已经无法律仲可以点,结果真系只得啲斋意粉入到口,系呀斋粉意,水sap嘅意粉咯。成件事难食过快餐店要收我75蚊呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!差啲唔记得讲个忌廉汤胶碗底系有一圈无洗干净嘅渍,又系太震惊无影到相。

午餐A炭烧纽西兰肉眼扒配红酒汁
2022-02-12