2024-02-10 201 浏览
新年要对自己好啲,同屋企人去食餐好!顺便提早庆祝情人节,拍下拖❤️想倾下计,又坐得舒服,当然食物质素佳,先配得上大帝要求。咁好彩又俾佢揾到间隐藏于尖沙咀的高质日本料理!真心值得推介,服务细心,大满足。餐厅21周年,推广多优惠,叫多少少都唔肉赤。我哋叫多款刺身,串烧,炸物及天妇罗等,好好对自己,为未来努力💪🏻🌟#刺身:#日本室中蚝 #白子拼𩽾𩾌鱼肝 #吞拿鱼拼盘吞拿鱼超级好食,油脂味均匀,入口鲜甜,好食到停唔到口,encore!生蚝唔算大只,但十分鲜味,屋企人盛赞。𩽾𩾌鱼肝好香滑,不错。🌟#白饭鱼干+#汁煮白梅贝开胃小食,香酥惹味,脆薄可口。🌟#朝鲜八爪鱼微甜辣,清甜微淡,好鲜,好好食!🌟#烧马友鱼一夜干必试!好耐无食过咁高质的烤鱼,香酥无骨,食得出鱼肉非常新鲜,火控佳,用心之作。🌟#串烧:鸡软骨,牛舌芯,白鳝,豚肉荔枝,甜薯多款串烧选择,我哋都拣咗几款,白鳝肉质香滑,油脂充分,好👌🏻。牛舌芯,软腍肉味重,正。屋企人话豚肉荔枝绝配,清甜荔枝中和豚肉的油腻,十分创意配搭。🌟#天妇罗: 鲜菌、番薯、南瓜、茄子金黄香脆,份量十足,炸粉薄,食得出系日本食材,好新鲜,好食🤤🌟#蟹膏蟹肉炒饭饭粒炒到粒

🌟#刺身:#日本室中蚝 #白子拼𩽾𩾌鱼肝 #吞拿鱼拼盘

🌟#白饭鱼干+#汁煮白梅贝
开胃小食,香酥惹味,脆薄可口。

🌟#朝鲜八爪鱼
微甜辣,清甜微淡,好鲜,好好食!

🌟#烧马友鱼一夜干

🌟#串烧:鸡软骨,牛舌芯,白鳝,豚肉荔枝,甜薯

🌟#天妇罗: 鲜菌、番薯、南瓜、茄子

🌟#蟹膏蟹肉炒饭
饭粒炒到粒粒通透干身,夹杂镬气和油香,底部还有焦香和蛋香,非常惹味。炒饭上铺满蟹肉及蟹膏,捞埋一齐食,十分好味。

今晚真系食得好满足,除咗食物质素水准高,最值得令人欣赏的系服务,值得encore的小店。
  • 刺身拼盘
  • 串烧