2008-02-16 8 浏览
原本谂住同男朋友食麦当奴, 咁啱经过见到顾客唔多, 所以决定改地点!其实味千给我的印像麻麻地, 经常要等位, 又嘈, 又食得急, 就像快餐一样!但今次完全不同, 待应先安排我们座卡位(劲开心呀, 竟然有卡位㖞!), 而且装修跟一般分店不同, 光线柔和, 卡位很舒适, 够寛落, 就算四位座亦不觉迫!我们order了下列食品:1. 日式芥茉八爪鱼(刺身)$22 - 好好味2. 铁板牛油焗带子$25 - 好新鲜3. 相扑拉面$45 - 配料多完化, 一次过试齐几种食物, 温泉蛋好好味4. 乌贼拉面$40 - 拉面一般, 配料都几好!由于顾客不多, 可以慢慢食, 待应亦很有礼貌, 初初亦有没人添茶的情况, 但佷快便得到改善, 其后还有两三个待应不停过来加水, 频密程度令我觉得好搞笑!下次食味千啦面, 首选一定是这间!

我们order了下列食品:
1. 日式芥茉八爪鱼(刺身)$22 - 好好味

2. 铁板牛油焗带子$25 - 好新鲜

4. 乌贼拉面$40 - 拉面一般, 配料都几好!

下次食味千啦面, 首选一定是这间!