2023-02-12 596 浏览
情人节当日, 真系唔想同人迫,所以我地提早出去庆祝, 见好多地方都有情人节套餐。 好不容易选择了这间。 (5⭐️最高)整体5⭐️西班牙熟成火腿沙律🥗入口有种独特既感觉, 熟成火腿, 味带甘香, 食落有阵阵清新香味😚😚矶煮鲍鱼将鲍鱼切成两至三片, 之后配上花型红萝卜🥕、秋葵、粟米芯, 带一种清新既感觉😋黑松露海鲜蒸蛋♨️热辣辣我黑松露蒸蛋、 内有食材包括莲子、 瘦肉、 虾。 好特别的鲜味🥰樱花虾干豆腐扬尼款我最钟意❤️, 外层用樱芯包著, 炸至脆脆的金黄色, 有了小小辣酱, 好好味呀👍🏻💕银雪鱼西京烧香滑银雪鱼烧至金黄色, 低咬落仍有爆汁既感觉, 再加入沙律酱。 好特别呀🤤明虾迷你梅素面🍨加入了梅汁, 好特别, 好似开了个胃😎, 细细碗, 加入明虾。滋味十足🤤茶壶海鲜汤👍🏻Presentation 做得好好, 壶中有蟹肉、 鱼肉、虾、瘦肉、 如加入青柠汁, 口感层次会推高一点😜脆炸雪糕🍨炸雪糕炸皮脆口, 加入朱古力🍫酱、 彩珠。 为情人节套餐加上完美的句号💕❤️House sake入口香纯, 仲有得自选杯❤️❤️❤️

整体5⭐️

茶壶海鲜汤

脆炸雪糕🍨
脆炸雪糕

House sake
入口香纯, 仲有得自选杯❤️❤️❤️
House  sake

西班牙熟成火腿沙律