2017-05-16
一个人去完冰岛做volunteer work,认识左好几个讲西班牙文既外国人🤣,唔知点解自此特别钟爱西班牙菜🤤(其实我咁为食,基本上冇咩菜式会唔喜欢🐷)好朋友生日,佢拣左间西班牙餐厅🙈,我负责打电话订台同请食饭🤣-好钟意依间餐厅,环境装修唔错,而食物都色香味俱全👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🙃-皇帝蟹脚配三文鱼子及芥末泡沫 -lTasmanian King Carb w/ Salmon Caviar & Mustard Form 卖相好靓好靓 蟹肉亦都好鲜甜成件艺术品咁只蟹好似泡泡浴紧 好得意既菜式-西班牙烤乳猪件配酸椰菜 Roasted Suckling Pig Cut w/ Sauerkraut & Smashed Potato 🥔 乳猪皮好香脆 正!!!-八味吐司 Deluxe Toasty Platter8 款唔同口味正!不过多士略嫌唔够脆-自家制意粉配鲜圣子皇及香草忌廉汁 Homemade Tagliatelle w/ Razor Clams & Light Basil Sauce 依款都好味意粉烟烟un un, 有口感-还有最爱既磨菇汤👍🏻下次想试西班牙海鲜炒饭🤤 ---sangr
皇帝蟹脚配三文鱼子及芥末泡沫 -l
正!
不过多士略嫌唔够脆
自家制意粉配鲜圣子皇及香草忌廉汁
依款都好味
意粉烟烟un un, 有口感
还有最爱既磨菇汤👍🏻
下次想试西班牙海鲜炒饭🤤 ---