2023-10-19
【尖沙咀•Frozen Yogurt Drool】@drool.froyo_ππππππππππππππππππππππππππππππ惊喜口感 乳酪甜品 打卡迷必到🌻|regular cup|HKD 59芒果、Walkers手指牛油曲奇、棉花糖、芒果酱呢个乳酪甜品真系奇妙绝伦!落底先见到一层松软嘅芒果酱,充满着成个杯仔,仲有惊喜呢!因为底下仲有一层珍珠般嘅Walkers手指牛油曲奇,可以提供咬口嘅口感。个念头已经令我食得好兴奋。一上嚟,就一阵芒果嘅香气扑鼻而来,真系让我食欲大增。啱啱一举起勺子,涌出一大匙嘅乳酪,就知道会系一个好creamy嘅口感。果然,呢个乳酪甜品非常滑顺,入口即化。🌼|Yoqurt酥皮筒|HKD 58蓝莓、麻薯、搽茶牛乳呢个乳酪甜品真系啱晒我口味!佢嘅组合真系特别,食落又好好味。首先,由底部开始,有一层松软嘅蓝莓。佢嘅酸甜味道同滑溜嘅口感真系一绝。蓝莓嘅鲜香味悠悠咁派开,正好同后面嘅乳酪味相互配合,令整个甜品更加丰富味道。接著,有一层麻薯,系个惊喜嘅元素。麻薯嘅糯糯嘅口感带嚟一种咀嚼的乐趣,同时令呢个甜品更加有层次感。麻薯嘅淡淡甜味香气弥漫,同乳酪同埋蓝莓一齐食,
惊喜口感 乳酪甜品 打卡迷必到
🌻|regular cup|HKD 59
芒果、Walkers手指牛油曲奇、棉花糖、芒果酱
🌼|Yoqurt酥皮筒|HKD 58
蓝莓、麻薯、搽茶牛乳
接著,有一层麻薯,系个惊喜嘅元素。麻薯嘅糯糯嘅口感带嚟一种咀嚼的乐趣,同时令呢个甜品更加有层次感。麻薯嘅淡淡甜味香气弥漫,同乳酪同埋蓝莓一齐食,真系好过瘾。
餐厅环境:🔥🔥🔥🔥🔥
服务质素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性价比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消费 HKD 117
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#尖沙咀美食 #Frozen Yogurt Drool #web3尖沙咀
Frozen Yogurt Drool
尖沙咀柯士甸道144号地下D号舖