2016-01-01 1076 浏览
我知衰,平野唔好咁大要求。同埋我应该叫错菜色先沦落到呢个地步。但我叫个个烟三文鱼蚬肉香草酱意大利份真系好伏。先讲蚬肉,真系多沙过浅水湾,同埋唔新鲜,不过五十蚊货仔唔无得要求咁多喇。面,其实主要系慕佢手打意粉嘅名而来,加三蚊转,但..... 其实就系差唔多吉野家乌东咁。我系好钟意食乌东,但当意粉煮就真系唔同讲法。仲要加埋佢pet香草酱,佢嘅香草酱实在系推动我写呢篇食评嘅最大原动力,「结」到好似幼稚园用嘅浆糊咁!味道偏向—无味。你想像一下,系浆糊捞乌东!点食呀大佬!另外仲叫左客香草鸡翼,十七蚊四只,又焗得几好食播!令我觉得我系点错野。服务方面—就无架喇!个姐姐秒速收野赶人啰,多人排嘛!但我地一行三个人,佢安排左一张二人枱比我地。张枱真心两人都嫌细,仲要三条友。。。搞到个个都黑晒面。我都系认命食大家x肉酱意粉算啦。仲要排成半个钟😹😹😹😹😹😹😹😹😹,无下次喇。
我知衰,平野唔好咁大要求。

同埋我应该叫错菜色先沦落到呢个地步。

但我叫个个烟三文鱼蚬肉香草酱意大利份真系好伏。

服务方面—就无架喇!个姐姐秒速收野赶人啰,多人排嘛!

烟三文鱼蚬肉香草酱意粉