2022-08-29 72 浏览
想念的韩国旅行🌸XXL韩国酱油蟹🦀 $499 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️超大只超好味,酱油蟹🦀肉质鲜甜,酱油味道咸味适中,超够多膏,傻婆T煲左两碗半饭同朋友都一次过食晒,再配搭韩国紫菜,真系一绝呀!每只蟹脚都有满满既蟹肉,劲容易啜晒出黎食,每一啖都好满足,感觉自己好幸福呀!今次傻婆T是在美食博览购买的,一见到已经😍😍心心眼,二话不说就买左两盒XXL酱油蟹🦀,同其他腌制海鲜🦑🐙🦪(下次分享)。#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃货 #吃货日常 #RnT吃货 #相机食先 #美食 #香港好去处 #韩国美食 #韩国菜 #RnT韩国菜 #蟹 #韩国酱油蟹 #蟹脚 #蟹膏#白饭神偷 #酱油蟹
想念的韩国旅行

🌸XXL韩国酱油蟹🦀 $499 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️