2023-09-09
想收fine dining米芝莲价钱,但系人手过剩之下,都系九流级数茶餐厅服务👎👎👎装修OK外面睇都好靓;人手过剩之下,眼见好似有三四个着黑色恤衫嘅侍应加两个白色T-shirt传菜(两个黑色恤衫无带眼镜嘅,一个高大,一个肥嘅都无野做企系门口附近倾计,我走时都无话做下戏讲多谢下次再嚟或帮你开门,帮佢老板做埋misery shopper报告埋你知),但服务九流级数茶餐厅咁无服务可言,但价钱想收好似”SEP”米芝莲餐厅嘅fine dining嘅价钱;之前食过”SEP”个汤底太好味返唔到转头,所以想揾一间类似嘅但价钱又唔好太贵嘅,咁所以试吓呢度,已经食过两次,咁无可否认呢度个汤底系有花心思过嘅,唔会好似普通𠮶啲越南餐厅求其六个滚水汤俾你,咁$168+10%=$185一碗火车头河粉价钱,我都觉得唔系过分嘅,咁但系个服务九流级数,真系同SEP争好远啰,啲侍应无招呼可言❌❌❌同佢讲咗走葱走洋葱❌❌❌ 跟住送过嚟啲葱同洋葱多到惊死你食唔到咁😡😡😡 跟住同佢讲,佢只不过回应你一句👎👎👎「厨房𠮶度唔记得整」👎👎👎 咁就算,完全系无道歉,无任何谂住处理,无服务可言,但系收你fine dining级数;跟住又
装修OK外面睇都好靓;
跟住又无河粉,改用檬粉,啲檬粉碎到都唔知点撩出嚟,我又要撩啲葱同洋葱,又要撩啲碎嘅檬粉,$185我唔觉得贵,但系唔系呢个咁嘅服务啰👎👎👎
如果俾多少少钱,喺”SEP” lunch set $480+10%系服务好好,套餐有哂前菜到甜品,仲要人地服务超级好真系fine dining,咁我宁愿比多少少钱食”SEP”👍🏻👍🏻👍🏻