2022-10-26
前排都几忙下,难得近期冇咁忙,就约个朋友饮杯嘢Relax下 Chill 下先!行完美丽华最就脚就系去诺士佛台𠮶边饮嘢,不过我又嫌地舖𠮶几间太嘈,所以就拣咗楼上人少啲嘅清吧!😙见《寝宫》呢个名咁得意,所以就决定上去睇睇啦!呢个场都几大下,仲有唔同嘅玩乐设施,不过我全部都唔识玩!哈哈!😝😜🤪一行两人点咗个西班牙海鲜拼盘、Pizza及黑松露薯条同两杯Cocktails! 个拼盘都几丰富的,有烟三文鱼、鳀鱼、鱼子酱及阿根廷黄金螺,而个Pizza 嘅芝士又够邪恶,加上香脆嘅薯条,呢餐真系肥仔啦!而我最欣赏系佢哋嘅Cocktails, 因为唔系度度都饮到的, 分别系Blue Sheet 同Earl Grey Remix,蓝色𠮶杯带荔枝味的,感觉好fresh, 而啡色𠮶杯带一点茶味, 口感独特!🍸🍹嚟呢度倾吓计吹吓水饮下嘢都唔错的,而家啲酒吧大部份仲要有埋嘢食,唔使Dinner 完后再转场,非常之方便!😝👍🏻