餐厅: 雲桂香米線專門店
资讯:

2018-12-19 172 浏览
成条街都系食米线,点指兵兵咁求其拣左间!座位都有啲迫,要搭枱都正常!枱上面有个大大嘅menu,拣左个自选系列,拣面款、辣度同菜款(价钱$6至$12不等,连芫茜都系一款𩠌😱,芫茜米线好日本呀),自由选,但最低消费系$30!自选一:小锅米线+中小辣+鱼肉春卷+猪大肠Hungry Pig都中意酸酸辣辣嘅汤底,再配多酸菜芫茜同芽菜,开胃醒神!而云桂香都做到呢方面嘅效果,但个人觉得香港仔X记做得出色少少!而𩠌方面,鱼肉春卷系ok,入面有细细粒嘅嘢,有咬口嘅!猪大肠就一般,唔够入味!自选二: 小锅红薯粉+中辣+肥牛+云呑+猪大肠呢个同小锅米线同一配料,但红薯粉比较烟韧,系另一个好选择!朋友仔话中辣都好辣,慎叫!食完劲饱饱

),自由选,但最低消费系$30!

自选一:小锅米线+中小辣+鱼肉春卷+猪大肠

自选二: 小锅红薯粉+中辣+肥牛+云呑+猪大肠