2023-04-06 146 浏览
新开左间食麻辣野同烤鱼既铺头,一于试试佢😋😋今日叫左个海鲜烤鱼套餐( 麻辣青春二人餐)特价$598!👍🏻铺头新开装修都好有玩味,什至连杯野饮既装饰都好令,打卡一流👍🏻首先上左个开胃小食先 - 冰镇藤椒鱼皮。捞埋少少麻辣汁非常之惹味。入面有好多青瓜丝,唔会有油腻感,鱼皮都好爽好滑👍🏻跟住食埋个串烧,串烧用烤盘热住,烧住食香只喷喷!依到有出面好少食既羊肉串,有少少羊肉膻味!串烧有鱿鱼,羊肉,牛肉同鸡肉。但全部都唔同味,好香口,送野饮一流。店家仍有啤酒卖,送串烧都好正!👍🏻跟住上左两只肥大既烧蚝,用超多蒜蓉一齐烧,我系蒜蓉迷,所以觉得一流👍🏻😋成啖蚝捞埋蒜蓉食,满口都系蚝汁同蒜汁,好香。蚝亦都好新鲜,就算烧完都仲系好肥美👍🏻👍🏻👍🏻重头戏一定系个烤鱼,店员话系江豚鱼,有成两斤重。条鱼一开二,劲大条,冇乜鱼骨方便食👍🏻肉质劲嫩滑,鱼皮都好滑,一啖汤头一啖鱼肉,正!👍🏻个汤十分鲜甜,酸酸辣辣好开胃!上面亦有虾,小鲍鱼。下面就有金菇,娃娃菜同豆卜。全部都好吸汤,个汤真系好味到可以饮晒佢🤣🤣👍🏻叫左杯800ml水果茶,好丰富,有西瓜百香果橙等等…饮完食完仲有水果食👍🏻😂

• 烤鱼