2024-05-13 191 浏览
蕃茄仔主打自家鲜制蕃茄浓汤,各款配料,面底组合十分吸引。我同朋友见到佢嘅晚市套餐,非常抵食,包括主食,甜品小食饮品,一次过满足晒所有要求。特级牛魔王配刀削面一碗可以试齐哂咁多款叫,最特别最吸晴就系原条牛骨髓,够哂霸气。火枪烧一烧加小少少盐胡椒已经好好味。另外,我最钟意就系和牛展,入口即溶。蕃茄汤底亦都系招牌,茄味够哂浓,配刀削面挂哂汤咁食,正!豚三宝配招牌麻香拌上海面豚肉好有油香,另外加咗少少钱转左麻香捞面,真系好有惊喜,花椒嘅麻好过瘾,捞面特别开胃,如果两个人嚟食真系一个转呢个,咁就又可以食到蕃茄浓汤又可以试到呢个面。睇返完来分别有3间分店新蒲岗太子道东638号Mikiki LG楼LG7A号舖铜锣湾希云街5号地舖九龙湾常悦道21号EASTMARK1楼7号舖*】

特级牛魔王配刀削面

豚三宝配招牌麻香拌上海面