🍽Coffee ArtDeluxe All Day Breakfast基本AllDay款式~多士脆口味道唔错🤤小编觉得炒蛋失准🫣食落唔滑同似over左🥲其他正常泰式酸辣鸡肉意大利粉酸到食唔到~都算偏辣~鸡肉切到碎湿湿咁🤦‍♂️正常无怪味小编唔会浪费蒜蓉牛油鸡翼劲香又好味🤤其实依三种配料+食材混合埋系无得输(除非你唔钟意其一)😂蒜油煎炒得刚好·又唔会浓哂~整体比例平均~无Ovar盖过其他食物👍盛惠$3xx💰💰💰💰💰好味指数🫵 5️⃣最佳🍻🍻🍻☻非专业食评·纯个人口味☻🗣️仲有咩想讲小编觉得唔吹单个意粉系唔知要等几耐~上枱热+无抹碟😅原谅小编直话直说🫣似系岩岩临急临忙整~先唔评论系咪漏单~但出到黎食物真心麻麻~小编认为可以系Menu度加个🌶️图案作提示🔔或者落单时店员要提醒客人😅以免有客人投诉辣得制食唔到🫣🫣但不过个鸡翼真系几好味🤣会想试下其他同埋再会一会个鸡翼🤤🤤最尾想讲~杯野饮真系几细杯~多谢大家😉
🍽Coffee Art

Deluxe All Day Breakfast