2023-10-17 65 浏览
今年生日同屋企人嚟咗The ONE呢一间庆祝生日🤩 食个意日fusion嘅割烹料理😋 我哋坐咗喺户外半圆形嘅透明屋 非常有气氛又浪漫! 食物配搭创新又有水准,而且摆碟有讲究及心思🩷✨8-course Dinner $788✨Amuse Bouche帆立具青瓜冻汤赤海城昆市の个煮意大利水牛芝士巴马火腿甜瓜出汁啫喱Entrée明太子酿意大利黄瓜花天妇罗or 厨师发办即日海鲜 +$90⭐️和牛舌酢渍姬菇: 有被惊艳嘅感觉😆 和牛舌入口即溶 令我更期待接下来嘅菜式!Main鲜鲍鱼浅蜊富山米意大利饭⭐️利天内塞式烤穴子: 慢烤鳗鱼45分钟 外层非常香脆😋 鳗鱼鱼油丰盛 鱼肉鲜嫩👍🏼 伴意式辣蕃茄酱龙解腻🍅⭐️日本A5和牛配味噌大根: A5和牛唔洗讲 真系爆晒牛脂😝 有4片食完饱晒😚 味噌大根好淋而且香甜无渣👍🏼👍🏼 一试难忘🥰Dessert里科塔奶酪 小仓红豆力四小味甜品Ichigo TartHojicha Almond PuddingKuri Canelé
✨8-course Dinner $788✨
Amuse Bouche