2019-12-14 79 浏览
同大家分享下同屋企人时不时都会去嘅意粉主打餐厅,我估胜在系性价比比较高,有唔少意粉都系$7x内有交易😗========================日本鱿鱼杂菌明太子忌廉意粉 $98鱿鱼脚同埋身嘅配料部份都几够烟韧,不至于十几次都咬唔开个种韧度,意粉酱汁方面略嫌咸香嘅明太子味偏淡未够突出,忌廉嘅比例相对地高,所以夹埋比我嘅感觉系较creamy,事实上如果你同我讲佢系冇名太子只系忌廉意大利面我都信,所以大家可以去试其他🤣================================================巧味道指数👅:👧🏻👧🏻👧🏻再食过指数🏃🏻‍♀️:👧🏻👧🏻👧🏻锡荷包指数💸:👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻服务正指数👩🏻‍🍳:👧🏻👧🏻👧🏻环境靓指数👀:👧🏻👧🏻👧🏻========================📍 意粉狂热 (红磡)红磡都会道6-10号置富都会7楼752及753号舖========================

日本鱿鱼杂菌明太子忌廉意粉 $98
巧味道指数👅:👧🏻👧🏻👧🏻
再食过指数🏃🏻‍♀️:👧🏻👧🏻👧🏻
锡荷包指数💸:👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻
服务正指数👩🏻‍🍳:👧🏻👧🏻👧🏻
环境靓指数👀:👧🏻👧🏻👧🏻
========================
📍 意粉狂热 (红磡)
红磡都会道6-10号置富都会7楼752及753号舖