2006-10-21 612 浏览
上星期六同流沙包黎呢度食tea, 其实选择有好多, 照计应该好容易拣, 但谂起自己要节食, 以前我必叫既鸡髀薯条唔叫得; 见到个奄列拼薯条都好吸引㖞, 但薯条太heavy, 又唔叫得... 睇黎睇去都唔知食咩好, 呜~~~ 最后叫佐个黑椒肉片炒意粉, 流沙包叫佐个肠仔煎蛋热香饼(好早餐feel). 个黑椒肉片意粉比想像中好食好多㖞, 即炒热辣辣又够镬气, 味道又刚刚好, D意粉又炒得几入味, 唔会一D太咸一D太淡一D无色, 佢炒得好平均. 呢度既意粉真系几出色几好食, 上次lunch黎食意粉都系水准不俗. 以前觉得呢度系"up dup"餐厅D野唔慌好食, 但从此我会改观, 因为D意粉真系好得~~