2023-07-25 108 浏览
早2日同老公试左间位于中环摆花街既餐厅,餐厅装修以复古路线为主,最特别既地方系有private room,够哂私隐度!不论倾生意定想静静地食餐饭都岩💁🏻‍♀️服务员好亲切友善,细心介绍menu上既菜式比我哋,有几款菜系我印象比较深刻!𝙇𝙞𝙣𝙜𝙪𝙖 𝙏𝙤𝙣𝙣𝙖𝙩𝙖 𝙑𝙚𝙖𝙡 𝙏𝙤𝙣𝙜𝙪𝙚 𝙏𝙤𝙣𝙣𝙖𝙩𝙖 𝙎𝙖𝙪𝙘𝙚呢款我几喜欢,身为牛舌控既我极力推荐!牛舌味道好浓,又香牛味,爽口弹牙,肉质劲好食!𝙃𝙤𝙢𝙚𝙢𝙖𝙙𝙚 𝙋𝙖𝙥𝙥𝙖𝙧𝙙𝙚𝙡𝙡𝙚 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙊𝙛𝙛𝙖𝙡 𝙍𝙖𝙜𝙪手工意大利面够哂有口感,爽口弹牙,又够香滑,加上配合鸡同内脏,口感唔错𝙃𝙖𝙯𝙚𝙡𝙣𝙪𝙩 𝘾𝙖𝙠𝙚 & 𝙋𝙞𝙚𝙙𝙢𝙤𝙣𝙩 𝙃𝙖𝙯𝙚𝙡𝙣𝙪𝙩 𝙕𝙖𝙗𝙖𝙞𝙤𝙣𝙚呢款榛子蛋糕好香滑,榛子味浓

呢款榛子蛋糕好香滑,榛子味浓
2023-07-23