2022-09-12 162 浏览
朋友带路唔洗谂食咩🤣🤣荃湾依条街啲舖一年换几次,啲野食冇睇头都几难做。今次依间新餐厅系主打西班牙料理,Lunch有几个set可以选,不过客群就应该唔系for 隔离工业打工仔啦~ 价钱都百将蚊起。Lunch 先送上汤,分别选左冻汤同热汤,冻汤就蕃茄味为主,热汤就加左红菜头,可以饮但相信唔系人人接受到个味~接下来前菜小食有惊喜!分别系香脆的多士上面铺满调味既蕃茄碎,同埋西班牙火腿波波,两个都好香脆好好食。之后仲有西班牙出名嘅蛋饼,觉得香香嘅鸡蛋里面加入了薯仔,非常好食呢,因为两样都系我钟意嘅嘢。主菜方面当然试吓西班牙炒饭啦,咁先睇得出依间西班牙菜政唔正宗㗎嘛,炒饭系用一个小炒兜装住睇落都好正宗咁,上面有青口鱿鱼虾等等,味道不算好重,但相对就有点油,整体都好食嘅。餐厅整体方面份量唔算好多,但整体加埋小食,同汤,都会饱。依间餐厅都算可以一试,不过要喺依条街生存真系要做啲功夫啦。
朋友带路唔洗谂食咩🤣🤣
荃湾依条街啲舖一年换几次,啲野食冇睇头都几难做。
接下来前菜小食有惊喜!