2024-01-12 314 浏览
「魔鬼酱鲍鱼鸡锅」♥️♥️今晚我哋去食咗个超正嘅晚餐🥘,主角系魔鬼酱鲍鱼鸡锅。讲起嚟就流口水💦,个汤底香浓得嚟又有一种微辣🔥嘅刺激感,饮一啖就觉得全身暖笠笠。鲍鱼弹牙嘅质感,加埋个魔鬼酱嘅咸香,真系想一啖接一啖😋。至于鸡肉🍗,炖得啱啱好,肉质鲜嫩多汁。配料仲有好多,例如金针菇🍄、豆腐🍲同埋蔬菜🌽,食落去爽口开胃。正所谓满足晒五官嘅享受😍。整个晚餐嘅气氛都好好,店员服务态度友善👍,一家人围埋一齐叹,真系幸福满满❤️。我哋仲叫咗其他嘅小食,例如鲜虾滑🦐、手工饺子🥟等等,全部都好味。总之,呢个魔鬼酱鲍鱼鸡锅绝对系深得我心,下次一定会再嚟食👏!「黑糖蜂巢糕」♥️♥️任食既餐厅里面,仲有得食点心糕点,呢个糕点好特别,口感松软,黑糖既味道都好浓郁,十分有趣,细心点睇,仲好似一个蜂巢既纹路咁。「燕麦糕」♥️♥️糕点真好令人难忘,好食又吸引既甜点,主要用燕麦粉制作而成,口感松软而细腻,食落去仲有一份口感同层次感,感觉都比较健康既一款甜点。「西班牙黑毛猪」♥️♥️呢款猪肉唔系最瘦,都唔系最肥,每一块都好平均,加入火锅里面,佢既少量猪油仲可以令到火锅更加好味。「BB鲜黄圣子」♥️♥️呢度有好多海鲜以供选择,鲜黄圣子就好想食,好
「魔鬼酱鲍鱼鸡锅」♥️♥️
「黑糖蜂巢糕」♥️♥️
「燕麦糕」♥️♥️

「西班牙黑毛猪」♥️♥️
「BB鲜黄圣子」♥️♥️
呢度有好多海鲜以供选择,鲜黄圣子就好想食,好爽好食,火锅既必食配料。