2016-11-21 174 浏览
约了好友放假中午来个饭局,朋友选了这间德国餐厅Book了1:30pm一起来试~一进去感觉良好,装饰很有德国Feel,环境也不错~坐Window Seat,位置宽敞。不久侍应送上餐牌,有Set Lunch,儿童餐及散叫的食品。我们决定散叫,下单时侍应好似觉得好出奇我地唔叫Set Lunch,话要去问下有冇得散叫个啲野食。咁佢问完返黎话有,咁再叫另一样野,佢又要再去问,就话冇,最后叫左两样。本身以为德国菜Main Course份量很多,但原来份量比想像中小很多,不过打算食甜品,所以都Ok,食物味道是不错的。一路食一路倾偈,到2:50Pm准备叫甜品,谁不知侍应说2:30Pm已经 last order左,但last order 前没有通知。本来侍应想睇下我地想要咩甜品,但我见佢last order 左就问几点落场,原来3点落场。所以就唔好麻烦佢地整了。因为在这裹营业时间没有写中间落场的时段,所以大家要留意啊。服务可改善得更贴心的话更好。
芝士烟肉焗瑞士面团
传统西班牙烤乳猪配香脆薯丝

服务可改善得更贴心的话更好。
2016-11-11
午餐