2007-08-03 9 浏览
本小姐一向都间唔中会去帮衬呢间餐厅;因为呢度d待应很醒目好有记性,我每次入去佢地就第一时间送上一杯我最like嘅冻柠茶小甜而旦亦很有礼貌叫我早晨.呢间铺d人好有活力同笑容,虽然D野食不算得好好食但都算ok,起码食碗滋味餐个茄容杂菜汤都几好味.食得出系用新鲜材料做.其寳茶记来讲算ok呢间餐厅环境算好,好有茶餐厅feel所以我成日同d同事落去食野吹水.早几日d同事话上这个网站睇到好多劣评,所以我不得不撑一撑这间餐厅.这间铺个老板如果唔系甘醒,d野食有番甘上下质素同埋甘好嘅服务又点会其门如市.日日lunch落去都爆洒栅.由一间做到又一间甘叻?其实世事又岂能尽如人事,但求无愧于心!希望呢间餐厅carry on 努力做得吏加好我同班同事会继续suppot你哋嘅.
其实世事又岂能尽如人事,但求无愧于心!
希望呢间餐厅carry on 努力做得吏加好
我同班同事会继续suppot你哋嘅.