2023-12-16 141 浏览
由于太忙,过左一个月先写果日入去未坐低,已经见到D职员系咁同个疑似熟客倾计。。到我坐低,想叫野,嗌左好多次“唔该”都无人应我,事源太饿,都唔想再行,唯有嗌多几次。。终于有人应我,叫左碗濑粉,冻奶茶奶茶好快到,但系碗粉,等极都唔到,有几枱新入黎既客都食紧(佢地都系叫饭),我仲谂住粉要煮,等多阵,又无望时间。。期间我有望入厨房,我坐对住厨房张枱。。个厨师同个女人都有望过我,佢地又唔觉得奇怪,又唔会问下我。。最后我问左出面拖紧地既阿姐,佢先问厨房,最后系话搣其他单唔小心搣埋我果张。。。。。倾计又咁精神,做野就一旧云。。佢无收我冻饮钱。。不过真系不了,之前买外卖,D态度都系好差,份量又少。。附上两张相,可以睇到时间
由于太忙,过左一个月先写
附上两张相,可以睇到时间