2022-08-19
早前睇到呢间餐厅嘅食物几唔错!所以呢餐系我假期行程之内~Lunch时间12点去到,食到2点先走!一餐食两粒钟,系几咁奢侈嘅事!午餐可以拣2 course/ 3 course 我当然系要3 course 啦!所以咪食咗2个钟~食物、服务、环境3样嘢都无得弹!首先送上嘅系一碟脆脆,职员表示呢个系面包😗点旁边个sauce食嘅!好香好脆..同埋个酱我好钟意!唔辣嘅,但又好惹味!应该加左啲肉落去🧐Porkcentric Borscht 有两旧烧得好正嘅肥猪肉!好好食!虽然睇落肥,但食落口又香又爽!汤意想不到地好饮!红菜头汤入面加左菇,汤上面有一笃sour cream,捞埋一齐饮令到个汤饮落口多一份滑溜!红菜头食落爽甜👍🏼仲要提一提上面嘅刁草都令到个汤生色不少!Organic Chicken Breast 相当意外嘅一道菜,先讲主角!鸡胸烤得超好的!鸡胸肉嫩滑,一定一定要连埋鸡皮食!伴菜嘅焗薯片上面配上一片红椒,夹埋一齐食口感特别🤩柠檬汁个边比较酸酸的,加上鸡胸肉度食好开胃!!Apple Cake唔系太识形容呢件cake,外层脆脆的,中间口感软软,带轻微苹果香~海盐个part唔太甜,clotted
所以呢餐系我假期行程之内~
Lunch时间12点去到,食到2点先走!
一餐食两粒钟,系几咁奢侈嘅事!
午餐可以拣2 course/ 3 course
我当然系要3 course 啦!所以咪食咗2个钟~
食物、服务、环境3样嘢都无得弹!
Porkcentric Borscht
Organic Chicken Breast
相当意外嘅一道菜,先讲主角!
鸡胸烤得超好的!鸡胸肉嫩滑,一定一定要连埋鸡皮食!
伴菜嘅焗薯片上面配上一片红椒,夹埋一齐食口感特别🤩
柠檬汁个边比较酸酸的,加上鸡胸肉度食好开胃!!
Apple Cake
唔系太识形容呢件cake,外层脆脆的,中间口感软软,带轻微苹果香~海盐个part唔太甜,clotted cream软滑!
整体评分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
各方面都非常好👍🏼系会令人好想再去嘅餐厅!