2018-09-04 122 浏览
岀黎做野之后真系好难得可以同闺密夹到收工时间饭聚吹下水😿去完旅行嘅手信都拖咗两个月先终于相见喇。今晚我就提议去大家嘅中间点 - 太子聚一聚系Openrice订位原来仲有25个Asia miles送,即日都仲订到,系积少成多嘅大前提下,我就用开饭app订位,去到就可以即刻入座喇!两个女士都比较雀仔胃,虽然样样都想试,最后都只系叫左四样野食。其中最有惊喜系呢间餐厅竟然有坊间比较少见嘅蕃薯条食,感觉无薯条咁邪恶比较健康🙊🙊即叫既炸嘅关系,上枱仲辣咀嫁,令人食完一条又一条,停晤到口之后仲order咗个蚬肉长通粉,辣辣地又几惹味,份量晤算好大,但蚬肉都几足料,啱晒我地雀仔胃惊晤够食所以又懒健康咁叫咗两样蔬菜,大蘑菇里面仲有只流心蛋,同埋烧芦笋。调味重手咗小小,烧完又吸晒d油,所以虽然食咗菜,但都feel到应该系晤多健康嘅无得自欺欺人添😂😂慢煮工业都收得几早,所以好快就last order,有d晤够喉嘅感觉,希望快d可以再约闺密揾晚岀黎促膝长谈啦

黑松露蕃薯条

香辣蚬肉长通粉