2019-09-16
今次系第一来食,机于生日🎂又刚好撞上”Open X” 有75折优惠,所以近近哋在屋企过来食。呢倒邻近将军澳站C出口,一出C出口离远见到Chocolate Store,旁边有个出口,一出去就会见到酒店。十分之便利,5分钟以内脚程。👍🏻🚶🏻♀️🚶🏻♂️揸车嘅人,亦享有3小时专人泊车服务。😉👨🏻✈️🚙一入到去一眼无遗,因为地方实质唔大。由于爆场关系,Request 咗亦一样无得坐Window side😬🤷🏻♀️地方浅窄,只分三个攞食物区,一大三细分配。细系茶水🍵位、甜品位及雪糕Pancake位,大系刺身、冷盘、熟食及烧烤物。完。我系冷盘爱嗜者,所以熟食款式少对于我来讲都问题不大😂😂冷盘得简单几款刺身,然后系青口、风螺、虾🦐、蚬、长脚蟹及生蚝。生蚝系唯一吸引我嘅地方,因为都算新鲜,亦不停为食客开壳。👍🏻👍🏻另一款系即时Order 然后就即烧🍢🍗🍖,羊架都不俗,一啲都唔骚。至于每人送嘅花胶汤一盅,实在唔需要期望太大,屋企自己煲都好饮好多。😂😂熟食方面,据了解叉烧都好味嘅。至于甜品方面,款式实在唔多,我只食咗两样及两个雪糕球🍧🍨。总结,好彩有Discount,埋单两个人合共八百几,否则过千元自助餐
总结,好彩有Discount,埋单两个人合共八百几,否则过千元自助餐来讲实在唔抵。如果能够有埋龙虾🦞及鹅肝,我都唔介意再比多少少。😂😂