2022-11-17
🧚🏻♀️今日朋友同吃货嘉嘉庆祝生日,book咗呢间bookmark咗好耐嘅餐厅一试~由于餐牌太多选择,我哋决定拣个二人餐咩都唔使谂🧏🏻♀️🥐🥖餐包呢度嘅餐包仲暖暖地,仲要有3款、牛油同士多啤梨果酱比你食🥹 超级有诚意!个牛角包加埋士多啤梨酱真系不得了😋好怕好快食饱嘅我都即刻食哂!🐖巴马火腿配蜜瓜巴马火腿正正常常~似10个月个种~个蜜瓜就出奇地甜😍🐮12安士美国安格斯肉眼扒肉眼扒煎得好香,有微微炭烧味🤤下面嘅薯蓉都好香滑,蔬菜都烤过,好好味🤤🦐虎虾、海胆、龙虾忌廉汁意粉虎虾冇咩雪藏味、亦冇甩头~海胆份量正常,龙虾汁味道都正常⋯食到呢到已经好饱好饱🧇🍨杂莓窝夫配士多啤梨雪糕窝夫系即叫即整~所以上碟后都仲系热嘅,窝夫筒雪糕一热一冻,好正!唯一系士多啤梨雪糕有啲太甜,我同朋友就食唔晒🙈🧚🏻♀️总结,食物质素中上但又唔算太贵~可以同朋友放工聚会🫶🏻🫶🏻🫶🏻
由于餐牌太多选择,我哋决定拣个二人餐咩都唔使谂🧏🏻♀️
面包
🥐🥖餐包
Parma Ham 配蜜瓜
🐖巴马火腿配蜜瓜
巴马火腿正正常常~似10个月个种~个蜜瓜就出奇地甜😍
12安士美国顶级肉眼扒
🐮12安士美国安格斯肉眼扒
老虎虾、海胆、龙虾忌廉汁意大利面
🦐虎虾、海胆、龙虾忌廉汁意粉
杂莓窝夫伴士多啤梨雪糕
🧇🍨杂莓窝夫配士多啤梨雪糕