2024-11-01
🇭🇰Maison ES·Appetiser + Mains $780呢间餐厅系我哋之前庆祝食嘅 我自己觉得佢好好食😍😍环境好靓 食材嘅配搭好有心思 好推荐大家黎食🥳·Fresh Oysters (+$78each) l Soup du Jour (+$110) l Complimentary Bread佢个餐其实本身已经包前菜嘅 但系因为我哋想试埋佢个生蚝同埋汤 所以就加钱嗌埋😈佢个生蚝超级新鲜 而且矿物味好浓 好好食 我哋一开始食咗两只之后再加多咗两只🦪🤩之后我哋𠮶日个汤系个薯仔汤 呢个都好有惊喜 佢系超级creamy得嚟完全唔会漏 系一个好出色嘅薯仔汤🥔之后佢送嘅面包都好有惊喜 佢个面包本体超级松软 而且入边系加咗啲葱油去焗 所以出嚟超香😍😍之后佢个XO酱牛油都好特别 同个面包超夹 最后我地食晒🧈🤤🤤·Lobster Ravioli l Black Abalone之后佢个龙虾ravioli都好好食 佢ravioli质感好好 入面仲有啲大大旧既龙虾肉 口感好好🦞而且佢个龙虾汤都系劲高质 系真系好浓龙虾味 好鲜🤤🤤另外个鲍鱼海参都好特别 两个食材都系煮到啱啱好 不过我自己就觉得佢切得有
Appetiser + Mains $780
French Yellow Chicken l Langoustine Pithivier
The “French Toast” $108
#rbyeat