2024-08-13 8790 浏览
带了我去Rosewood旗下的BayfareSocial吃西班牙菜🇪🇸🍴🥰SeafoodPaella 拣了𝚖𝚎𝚍𝚒𝚞𝚖 𝚜𝚒𝚣𝚎 好好吃喔🤤有三只好好肉的虾仔 鱿鱼同埋我最欢的蚬🦐🦑👍🏽蚬仔好鲜甜 虾都啖啖肉 饭粒都好弹牙同埋𝚓𝚞𝚒𝚌𝚢配埋柠檬汁🍋同埋蛋黄酱 整体好夹好好味😋Espanola Pizza🍕是由塞拉诺火腿 曼彻格芝士🧀蕃茄酱🥫火箭菜 而成 全部都是我喜欢的口味🥰𝙿𝚒𝚣𝚣𝚊烘🉐脆脆的 材料🈵🈵的 很棒💯甜品点了最出名的Churros 啫系西班牙油炸鬼 喔 是即点即整的 份量都几足够 配埋猪古力酱🍫味道非常好非常外脆内软 配上啱啱好嘅肉桂同埋沙糖 整体唔会好甜 仲有幸福感的喔🥰!
Seafood  Paella

Espanola  Pizza