2024-06-17 40 浏览
餐厅🍴环境好靓我叫杯鸡尾酒 试吓先Old Fashioned🥃 🍊bourbon, bitters, orange$88好香橙味,烈酒 黎讲算易入口几好饮😋我哋首先叫份💝#海鲜拼盘 🐠🦐🐙Seafood Platter oyster, whelk, missel, clam,Tiger prawn,crab claw生蚝、螺、青口、蚬、虎虾、蟹钳$588全部海鲜 都好新鲜😍我最钟意#生蚝 🦪超甜😍跟住我哋叫了两份主菜💝1)Seared ”Three Yellow“ Chicken.香煎三黄鸡”🐥芥末薏米饭🖤黑松露鸡汤泡沫🫧🫧$198好惊喜呀!个#泡沫 好神奇🫧真系有好浓郁嘅黑松露 味道👅薏米饭 🍚第一次食,原来咁好味🤤滑滑地~好索味😜饭面上仲有啲炸到好脆嘅羽衣甘蓝 🌱加埋块#三黄鸡 一齐食真系好好味😆❣️💝2)Grilled Octopus烤八爪鱼🐙法式炸薯仔🥔茄子蓉🍆辣肉酱🌶️$258八爪鱼咬落好嫩口,一啲都唔韧薯仔系切到好薄片再加微酸的茄子蓉&辣肉酱又系一碟好好味嘅菜式😍💝最后必食甜品😋特浓朱古力雪葩 🍫当晚服务员态度非常亲切友善🥰又专为我哋甜品悉心装饰写字✍️全晚都渡过得好开心❤️‍🔥下

餐厅🍴环境好靓
我叫杯鸡尾酒 试吓先
Old Fashioned🥃 🍊
bourbon, bitters, orange
好香橙味,烈酒 黎讲算易入口
几好饮😋

我哋首先叫份💝#海鲜拼盘 🐠🦐🐙
生蚝、螺、青口、蚬、虎虾、蟹钳
全部海鲜 都好新鲜😍
我最钟意#生蚝 🦪超甜😍

跟住我哋叫了两份主菜
香煎三黄鸡”🐥芥末薏米饭🖤黑松露鸡汤泡沫🫧🫧
好惊喜呀!个#泡沫 好神奇🫧
真系有好浓郁嘅黑松露 味道👅
薏米饭 🍚第一次食,原来咁好味🤤
滑滑地~好索味😜
饭面上仲有啲炸到好脆嘅羽衣甘蓝 🌱
加埋块#三黄鸡 一齐食真系好好味😆❣️

💝2)Grilled Octopus
烤八爪鱼🐙法式炸薯仔🥔茄子蓉🍆辣肉酱🌶️
八爪鱼咬落好嫩口,一啲都唔韧
薯仔系切到好薄片
再加微酸的茄子蓉&辣肉酱