餐厅: 壹.01
资讯:

2024-07-02 187 浏览
做左阿妈之后 已经好少见朋友仔啦难得今晚揾到中学同学食晚饭揾左近佢公司的台菜❤️ 壹.01❤️以为平日 #观塘工业区 无咩人流点知晚市一样坐满 , 又多外卖单。。好彩我早左到啫,顺利入座店内干净企理, 墙面好多有趣的字句 。。台式Cafe.. ✅ #手撕鸡便当特盛便当 配料丰富又健康 绝对可以分享食手撕鸡份量都唔少 ,配上爽甜青瓜丝仲有肠仔 西兰花 鹌鹑蛋等等 口感十足仲叫左一份新菜式✅#我不是章鱼烧 - 6粒不是章鱼烧 ? 咁会系咩呢? 原来系 #炸花之丸 呀 😍😍炸到外面脆卜卜 铺上木鱼加埋明太子酱 仲有青红色配料跟章鱼烧真系几可乱真呀 有惊喜再来多半份 #明明我不是章鱼烧千岛酱一样咁好食✅#熔岩蛋之恋(#拉丝芝士火腿蛋饼)蛋饼外脆内软加埋热腾腾嘅芝士做出拉丝效果 够晒吸引配杯✅芝•芋头鲜奶 :芋头味道依然好香,绵绵密密估唔到配上咸咸的浓郁芝士 又出奇地夹㖞✅胚芽豆奶香浓健康见到好多枱食芒果卤肉饭应该系招牌菜 下次试下先2:30pm后 follow 1.01_社交平台 仲有 #9折优惠 🥳我哋两个人 食咁多嘢😋 200蚊都唔使 😍😍已经饱到上心口喇
做左阿妈之后
已经好少见朋友仔啦
难得今晚揾到中学同学食晚饭
揾左近佢公司的台菜❤️ 壹.01❤️

以为平日 #观塘工业区 无咩人流
点知晚市一样坐满 , 又多外卖单。。
好彩我早左到啫,顺利入座

店内干净企理, 墙面好多有趣的字句 。。台式Cafe..

✅ #手撕鸡便当特盛便当
配料丰富又健康 绝对可以分享食
手撕鸡份量都唔少 ,配上爽甜青瓜丝
仲有肠仔 西兰花 鹌鹑蛋等等 口感十足

我不是章鱼烧

仲叫左一份新菜式✅
#我不是章鱼烧 - 6粒
不是章鱼烧 ? 咁会系咩呢?
原来系 #炸花之丸 呀 😍😍
炸到外面脆卜卜 铺上木鱼

加埋明太子酱 仲有青红色配料
跟章鱼烧真系几可乱真呀 有惊喜
再来多半份 #明明我不是章鱼烧
千岛酱一样咁好食

✅#熔岩蛋之恋
(#拉丝芝士火腿蛋饼)
蛋饼外脆内软
加埋热腾腾嘅芝士
做出拉丝效果 够晒吸引

配杯
✅芝•芋头鲜奶 :
芋头味道依然好香,绵绵密密
估唔到配上咸咸的浓郁芝士 又出奇地夹㖞

✅胚芽豆奶