首先来呢度简值系要寻找儿时回忆,中学时期系得味千呢个选择(可能有其他但系唔觉)系依家来讲每一家拉面铺都说是正宗,自问试了不少但系都唔系间间好食,但系就收紧成旧水一碗味千好明显唔系玩呢D嫁啦,系玩经济走平价我无记错8X蚊已经有面+小食+饮品,系呢个80蚊一个拉面仲要加D冲都加十蚊既年代,反而更突出并特性我就食佢个蒜片猪软骨拉面汤底是猪骨汤啦,饮落是有咸味适中既猪骨汤味,我亦相信佢不是依家年代话用几十斤猪骨整出来既汤,饮落就是假假地但系又唔算差,加上蒜片伐到汤底蒜味十足,仲可以自行加蒜粉,猪软骨十分入味,肉质软熟,软骨部份也十分软,我认为是合格的面就不会软身,有D口感不会谂,呢个我又认为合格.小食就一般货仔,连埋饮品8X蚊其实叫做唔错啦.虽然之前有不利佢既新闻但系我认为有汤既野就系有味精嫁啦我相信,无味精边得来好味,大厨教人煮野食都系落鸡粉股价也十分吸引(5.8左右)如果要我排1粒钟食拉面,我有时候心理上会靠去味千多点,因为环境好D,又平D

味千好明显唔系玩呢D嫁啦,系玩经济走平价

我就食佢个蒜片猪软骨拉面

面就不会软身,有D口感不会谂,呢个我又认为合格.

股价也十分吸引(5.8左右)

2012-09-28