餐厅: Grand Hyatt Steakhouse
资讯:

2015-11-18 4911 浏览
平时食评就睇得多.不同食店都试过.但没有真正去用心评价. 今次唔再做cd-rom ,皆因第4年同好朋友庆祝生日.有其他师兄话信用卡PROMO 所以就服务质素差左/食物不够好(去超市自己煮仲好食).咁当然就抱住店员可能用一般服务态度去招待我们.从开始楼下接待员姐姐知道有预订位开始.亲切有礼的笑容. 然后到升降机进入餐厅.都感受到各人都有用心去对待无论(WALK IN非优惠/信用卡套餐优惠)既客人.可能星期4既关系 人流唔太多,服务员姐姐讲解完套餐内容后.比碟(开始自助沙律),虾新鲜得黎又鲜甜.另外烟三文鱼真系厚切. 我同朋友食左2转.返位后就送上龙虾汤,餐包(唯一不足之处) 虽然,不油但如果配上花园既餐包.就更完美.之后8:00PM多人流开始多.但我地既主菜.7成熟 西冷都黎左.虽然波菜薯蓉比较新颖但味道都唔错. 蘑茹汁几特别..但我更爱的白兰地汁(朋友话似印度FEEL)  不知不觉一边聊天一边食埋块扒,已经觉得饱.最后食到9点甜品. 终于黎到. 巨大的芝士蛋糕配.新鲜士多啤梨汁... 虽然几好食.但几经辛苦.都食剩1/4 总括黎讲 5分黎讲 4/5分  值得一提 服务员姐
平时食评就睇得多.不同食店都试过.但没有真正去用心评价.
今次唔再做cd-rom ,皆因第4年同好朋友庆祝生日.

咁当然就抱住店员可能用一般服务态度去招待我们.

虾新鲜得黎又鲜甜.另外烟三文鱼真系厚切.
我同朋友食左2转.

之后8:00PM多人流开始多.但我地既主菜.7成熟

不知不觉一边聊天一边食埋块扒,已经觉得饱.

总括黎讲 5分黎讲 4/5分  值得一提 服务员姐姐一见无水就REFILL

自助沙津
芝士蛋糕