2021-10-25 198 浏览
今年生日,朋友拣左呢间餐厅同我庆祝😊 见到佢menu上虽然选择唔多,但胜在咩都有d. 由starter, main, 甜品,什至 cocktails都有我想食同试既野,就去食下🤣入到餐厅,环境几开扬,楼底高,感觉舒服,成个vibe好轻松,系倾计朋友聚会好地方。一坐低,服务员Asha 就行过泥介绍野食menu ,cocktails 同酒,好亲切。starter 方面,我地叫左个coldcuts, 加左50蚊要个burrata on the side,仲有白酒蚬,2样都好好味。生蚝就系时令的,要问Asha 啊😊最好就系book枱时留埋包有得食,因为唔系成日有,同埋只有星期五同六供应。主食我地叫左ravioli 同埋seafood pasta, 2样一d都唔腻,要系香港揾到好味既ravioli唔易,大家可以试试啊。甜品只有2款,但2款都系主打必试,tiramisu 咖啡味香浓同酒味好balance, 而且软熟唔甜,另一款系我最爱既豆腐味Panna cotta, 幼滑豆腐味浓,最紧要都系唔甜,仲要有d蕉糖酱淋系面❤️呢度值得一赞系上菜速度,Asha好留意食客进度而叫厨房出菜。唔会叫完野食之后一

呢度值得一赞系上菜速度,Asha好留意食客进度而叫厨房出菜。唔会叫完野食之后一次过摆系枱度冻哂。今曰生日,佢仲主动帮我地影相。食完成餐饭真系好开心,而且价钱合理,一定会再泥。

Clams in white wine sauce
Cold cuts