招聘中
$16,000-$19,000
$17,000-$19,000
$16,000-$17,500
月薪
我都几钟意去又一城的Simply life位于最顶层如果坐外边嘅位置可以享受到自然嘅太阳光线感觉好舒适主要食饭时段分为lunch, tea同dinner我三个时段都有食过好多食物款式都相同但系Tea嘅价钱系最抵, 摆款会casual啲, 同冇咗餐包。食物套餐包括:- - 餐包加牛油:- 新鲜手制欧陆式面包,配上牛油,点汤食一流。- 冰茶:- 有唔同味道嘅水果冰茶,我钟意无糖,都有少少甜味而且感觉健康。- 餐汤或沙律菜🥗:- 我最钟意系佢嘅南瓜汤,好浓郁好好饮。哥达芝士鸡肉汉堡🍔伴香辣薯条🍟烟肉牛肉汉堡🍔伴香辣薯条🍟通常有两款唔同嘅汉堡可以选择- 一个系鸡肉另一个系牛肉。个人比较喜欢牛肉汉堡,juicy D。上菜嘅时候会另外比茄汁,我自己通常会再叫芥辣汁,两个汁配薯条都好食,比自己多一个选择。白酒煮蚬辣肉肠手制扁意粉🍝蚬肉冇沙,辣肉肠又辣辣地,配上手制意粉,系我最喜欢嘅选择之一。啤酒脆浆炸青衣鱼柳,薯条,柑橘椰菜丝沙律有时想食香口野就会叫佢。青衣鱼柳个皮好脆,但鱼肉冇咩味。烤美国春鸡,车厘番茄西班牙甜椒辣肉肠以前唔系好钟意佢嘅烧春鸡,但自从转左呢个汁之后,成为咗我最爱嘅菜式之一。鸡肉好
我都几钟意去又一城的Simply life
位于最顶层
如果坐外边嘅位置
可以享受到自然嘅太阳光线
感觉好舒适

主要食饭时段分为lunch, tea同dinner
我三个时段都有食过

白酒煮蚬辣肉肠手制扁意粉

白酒煮蚬辣肉肠手制扁意粉🍝

啤酒脆浆炸青衣鱼柳,薯条,柑橘椰菜丝沙律

啤酒脆浆炸青衣鱼柳,薯条,柑橘椰菜丝沙律
有时想食香口野就会叫佢。青衣鱼柳个皮好脆,但鱼肉冇咩味。

烤美国春鸡,车厘番茄西班牙甜椒辣肉肠
以前唔系好钟意佢嘅烧春鸡,但自从转左呢个汁之后,成为咗我最爱嘅菜式之一。鸡肉好滑又多汁。酱汁辣辣地好惹味。

呢度嘅牛扒系我食过最好食嘅牛扒之一。表面脆脆地,好有肉味,我通常叫五成熟,火候掌握得啱啱好。只限晚市供应。
南瓜栗子有机糙米饭

南瓜栗子有机糙米饭
素菜好选择。
墨西哥薄饼配鸡肉,墨西哥辣椒,车打芝士,伴香辣薯条。
墨西哥薄饼配鸡肉,墨西哥辣椒,车打芝士,伴香辣薯条。
今次系下午茶,摆盘casual好多。

总括嚟讲,呢度系一个好好放松食嘢嘅地方。
Lunch 之选:- 烤美国春鸡,车厘番茄西班牙甜椒辣肉肠、白酒煮蚬辣肉肠手制扁意粉
Tea之选:- 烟肉牛肉汉堡🍔伴香辣薯条🍟
Dinner 之选:- 烧美国安格斯肉眼扒(10安士),鼠尾草炸薯条,烧芦笋,伯纳西酱汁
白酒煮蚬辣肉肠手制扁意粉