2016-11-29
唔讲咁多,睇到图你地就明......因为再唔同大家分享我惊我已经唔记得味道剩系记得笑声。首先认真讲讲个蛋黄杨枝甘露先,个蛋黄已经系分子表演黎。吉开个咸蛋黄,芒果浆即刻涌出黎。不过最好食既我觉得系个芒果浆,芒果味反而又浓又香,钟意芒果既可以试试。全日最离奇既系呢个。。。一身造型已经令我唔将全型转成半型。如果你有谂错隔离线既话,即系你同我谂既野一样。个造型实在。。。。。真系讲番句SUE LI妈些先得我会比创意分100分,因为佢做出黎成功吸引到我眼球:我好耐未试过一样食物味道普通但令我咁深印象。用料极度普通,如果你想测试朋友友情的话,呢个绝对系一个好选择,如果餐厅未收番起呢个造型的话。不过比得好评紧有原因,个香蕉拖肥竟然系全场最好食果个。蕉味超浓,浓到个浆食食下都无加落去,唔想破坏咁香浓既香蕉味,呢个值得黎encore。**下面有补充
我会比创意分100分,因为佢做出黎成功吸引到我眼球:我好耐未试过一样食物味道普通但令我咁深印象。用料极度普通,如果你想测试朋友友情的话,呢个绝对系一个好选择,如果餐厅未收番起呢个造型的话。 不过比得好评紧有原因,个香蕉拖肥竟然系全场最好食果个。蕉味超浓,浓到个浆食食下都无加落去,唔想破坏咁香浓既香蕉味,呢个值得黎encore。
**下面有补充
题外话/补充资料:
你问我呢头咁多甜品舖,呢度我相信会番黎再食。最主要原因系杯花茶:食甜品有杯热茶饮呢点我真系觉得再普通既野食都因为呢一个细项而无限加分-再加上附近堆甜品都系好普通,系我眼中黎睇,倒不如要间坐得舒服既。