2023-12-22 2255 浏览
今日同朋友染完头发。谂住约埋一齐过冬一开始见到呢间火锅店入面冇咩人就谂住试吓呢间职员先前带咗一位客人入座相反我哋企咗喺门口将近20分钟…..先至有职员看着电话被走出来,带我们入座。因为我哋系见到冇咩人,其次好多座位都没有Mark住留座。呢点就唔太理解点解我哋要喺门口企20分钟(途中不断见到有补货嘅职员经过,为何不通知负责门口的职员有客呢)呢点只系我单纯不满意,可能有其他原因我也不知道有职员出嚟准备带我哋入座嘅时候要求我哋拎飞。话惊有其他人等紧。但系我哋拎咗之后又即刻喺部电脑度揿下一张单就系我哋……..咁呢个动作系咪多此一举😅😅-入咗之后首先讲讲环境环境其实几唔错,设计得几好。同朋友一齐过嚟食个氛围感好好。音乐亦都好到位。全部都系普遍我哋钟意嘅歌。😂但系讲到外面可以自己拎嘅小食。首先款式唔够多。虽然有好多都系台湾道地小食。但系冇芋丝真系一个缺陷!!!我个人意见就食火锅,点可以冇芋丝🥺其他都正常冇特别-之后有一点唔太满意嘅系。店员三番四次上错食物。应该系其他比较高Level嘅套餐,有送一啲特别高级嘅牛肉。因为我哋第一次试所以我同朋友喺试Level 1 。突然之间送左一碟极高级嘅牛肉。。我仲
今日同朋友染完头发。谂住约埋一齐过冬
一开始见到呢间火锅店入面冇咩人
就谂住试吓呢间
职员先前带咗一位客人入座
入咗之后首先讲讲环境
其他都正常冇特别
之后有一点唔太满意嘅系。店员三番四次上错食物。应该系其他比较高Level嘅套餐,有送一啲特别高级嘅牛肉。因为我哋第一次试所以我同朋友喺试Level 1 。突然之间送左一碟极高级嘅牛肉。。我仲以为系入座嘅时候佢哋搞错咗我哋选择嘅Level。呢点就唔太满意。

啲肉上得都比较慢(后尾有职员补返时间俾我哋。处理手法都几好!)
不过本人平心而论。下次就唔会再嚟啦。