2019-10-26 202 浏览
前几日去左⛩戏曲中心食Lunch🍽今次择左🍀游园。茶记🌳 如果系西九行过去戏曲中心门口...餐厅位置有小小隐蔽...第一次去既朋友可能要花小小时间揾记得系地面个层售票处行上去一层楼梯就会见到一间餐厅...再行入小小就会见到🍀游园。茶记🌳😉平日中午都有好多食客(食客大部份都系系附近返工),一入到去见到好多人都只叫两类食物🍚烧味饭 芫茜汤车仔面🍀🍜我就择左招牌蜜汁叉烧拼烧腩仔+一杯热饮 = 套餐价钱 HKD68 禁热天气我就择左冻饮+ 多2蚊💰💰叉烧肥瘦比例平均,味道烧腩仔🐽主要分四层😋一层脆皮,一层肉,一层细细肥肉,最后个层🐽烧肉比例就好似 1: 2 :1 :3另一款比较多人叫🍀芫茜汤底 (加$5 )🍀车仔面🍜 成碗车仔面🍀青翠色🍀好吸引😍😍味道就吾知系点,下次会试下🤣如果叫🍜车仔面🍜既朋友要注意,有最低消费浄𩠌配清汤要叫够50蚊💰💰
前几日去左⛩戏曲中心食Lunch🍽今次择左

招牌蜜汁叉烧
拼烧腩仔
+一杯热饮 = 套餐价钱 HKD68

禁热天气我就择左冻饮+ 多2蚊💰💰

叉烧肥瘦比例平均,味道

比例就好似 1: 2 :1 :3

如果叫🍜车仔面🍜既朋友要注意,有最低消费
浄𩠌配清汤要叫够50蚊💰💰