2023-07-29 143 浏览
之前Popcorn 开果阵都有买开,知道搬左过去调景岭,立刻过嚟帮衬吓,好钟意佢地啲曲奇🍪同蛋糕🍰.佢哋主打手工曲奇同自家制蛋糕,绝对用心制造,食出人情味,更体贴到人家口味💕💕 而且价钱亲民💞💞.曲奇❣️🍪特浓朱古力朱古力味道香浓,再混入杏仁片令,令到入口更加香脆可口😋.🍪伯爵茶曲奇上面有伯爵茶叶、燕麦、红莓。加入燕麦令口感更加松化,曲奇入口松化,红莓酸甜,增加层次感💞.🍪特浓朱古力朱古力味真系好香浓,入口松脆味美💞.🔺焦糖杏片条入口酥香松化,面头焦糖不会太甜,薄薄杏片非常香脆可口,口感一流👍🏻.蛋糕❣️🍰咖啡芝士咖啡蛋糕控点买,入口咖啡味香浓,口感细致绵滑💕.🍰芒果芝士加入芒果口感清新,芒果新鲜,芝士跟芒果非常之配搭💕.🍰杨枝甘露呢个口感非常丰富,加入布甸跟爆珠造成,口感好丰富,而且唔会太甜💕.🍰开心果开心果味道超浓,蛋糕松软可口,感觉轻盈,不太甜,但果开心味好香浓💕.
曲奇❣️
🍪特浓朱古力
朱古力味道香浓,再混入杏仁片令,令到入口更加香脆可口😋
🍪伯爵茶
🍪特浓朱古力
朱古力味真系好香浓,入口松脆味美💞
🔺焦糖杏片条
蛋糕❣️
🍰咖啡芝士
咖啡蛋糕控点买,入口咖啡味香浓,口感细致绵滑💕
🍰芒果芝士
加入芒果口感清新,芒果新鲜,芝士跟芒果非常之配搭💕
🍰杨枝甘露
🍰开心果