2023-09-23
经开饭订枱~~13:40上到去因为同架䢂3枱人,我哋排中间但安排入座嘅职员唔知点解会跳过我哋,直接先安排后边果枱入座先,而我前边嘅应该系walk in客要等安排入座,我哋排系佢后边自然要等,最后系排中间嘅我哋最迟入座。其实相差都系1分钟左右,但俾人嘅感觉就系混乱~入到去坐低,见都系点心纸,可能因为午市以饮茶食点心为主,之后问咗可以打边炉,啲职员好快手咁set好餐具同更换餐牌俾我哋~我哋点咗:木瓜豆乳汤底香江拼花花绿绿(冇图):普通蔬菜拼盘,不太干净虾(冇图):新鲜👍煎萝卜糕:(冇图)香口、松软👍药膳凤爪:(冇图)家人话药味重👍特饮买3送1(因为系小朋友,送果杯转做苹果汁)其他:1. 可能我哋中午要求打边炉,好多食材明显是隔夜准备好的~ 汤底味道一般冇咩特色2. 部分职员语气不太好,会有啲说话俾客人听~3.餐具唔干净,有污迹同黏手,唔知点解我系呢度冇人提过呢个问题~总结:味道:不过不失,如果食材新鲜啲应该会加分。服务:部分职员很nice,会同小朋友玩,又肯为小朋友转苹果汁,但部分职员态度一般。价钱:偏贵,性价比好一般。个餐厅卖点系display 靓,由汤底、食材到特饮,所有display
我哋点咗:
木瓜豆乳汤底
香江拼
花花绿绿(冇图):普通蔬菜拼盘,不太干净
虾(冇图):新鲜👍
煎萝卜糕:(冇图)香口、松软👍
药膳凤爪:(冇图)家人话药味重👍
特饮买3送1(因为系小朋友,送果杯转做苹果汁)
其他:
2. 部分职员语气不太好,会有啲说话俾客人听~
总结:
味道:不过不失,如果食材新鲜啲应该会加分。
价钱:偏贵,性价比好一般。个餐厅卖点系display 靓,由汤底、食材到特饮,所有display都好靓好吸睛,非常适合打卡,摆上网可以呃好多like🤣