2024-04-29
😋扎肉心内美米纸卷越式米子卷,配上爽脆嘅萝卜丝同青瓜丝,好开胃,做头盘好清爽!😋火龙芒芒虾仁配脆虾片打卡一流,红肉火龙果同芒果加虾仁配上脆脆片,口感好丰富,好新奇!😋越式咖喱牛肋条配斑斓椰香饭椰香饭好香好重椰汁味,越式牛筋条亦都炆得好腍,咖喱味好香浓,牛筋有淡淡嘅骨胶原!😋咖啡骨炆好咗嘅猪软骨配上棉花糖,咖啡汁淋落去嘅时候成个感觉好疗愈,甜甜地,味道好新奇!😋咸柠猪颈肉点样即场烧嘅猪颈肉,火辣得来配上青柠汁,好香口,好清新,一啲都唔油腻!😋椰子奶冻呢个绝对值得encore!椰子汁配上西柚丝,芒果粒,同埋啖啖肉嘅椰子奶冻,超好食,停唔到口!😋接骨木青苹果花茶好清新嘅青苹果花茶,系食完咁多𩠌之后,解腻嘅好一帮手!😋南越蛋咖啡越南咖啡一定要嗌,上面层cream口感好似甜品,打得好松软,配上咖啡,系好好嘅配搭!
😋火龙芒芒虾仁配脆虾片
😋越式咖喱牛肋条配斑斓椰香饭
😋咖啡骨
😋咸柠猪颈肉
😋椰子奶冻
😋接骨木青苹果花茶
好清新嘅青苹果花茶,系食完咁多𩠌之后,解腻嘅好一帮手!
😋南越蛋咖啡