2022-11-07
🐝 寝宫 (尖沙咀)🐝#bee11foodie尖沙咀༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ☾ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶今日同朋友去咗尖沙咀chill,食左呢间野饮好有特色嘅餐厅💗正吧💯✨卡邦尼意粉 $168呢个卡邦尼意粉🍝,食落好creamy,咸咸地咁样,好挂汁,啲菇都弹牙好正👍🏻😆✨西班牙海鲜拼盘 $148佢有烟三文鱼,鳀鱼,鱼子酱,🤣配一啲香脆嘅法包,仲有几粒阿根廷黄金螺,🫣呢个海鲜拼盘真系好抵食,有好多唔同嘅海鲜,而且质素都好高,相当丰富❤️🔥💯✨杨枝甘露 $108呢个杨枝甘露,其实系一杯酒精嘅嘢饮嚟㗎‼️💗入边有好多个芒果,同埋有啲西柚,有少少酸酸甜甜嘅感觉,再加埋一啲酒味,系一个好特别嘅组合🤩另外面头再加左啲金箔,好适合打卡😍😍👍🏻✨carnival $108入边有Oreo,云呢拿雪糕同埋牛奶嘅味,呢啲甜嘅嘢再加埋whiskey同bailey‼️互相配合得好好❤️🔥,系一个好好嘅组合,饮落好惊喜,有啲似Oreo味嘅沙冰😋😋💗༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ☾ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶整体评分食物:🤍🤍🤍🤍服务:🤍
#bee11foodie尖沙咀
食物:🤍🤍🤍🤍
服务:🤍🤍🤍🤍🤍
环境:🤍🤍🤍🤍🤍
价钱:🤍🤍🤍🤍
༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ⌁⌁⌁ ❤︎ ⌁⌁⌁ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶
📍尖沙咀诺士佛台10号5楼A-C室