4天前
打卡able+美景美食~我地有个习惯就系中秋收早会同同事揾个地方食TEA,尖沙咀已经食过好多间,个日揾黎揾去其实湾仔呢间都好近,系尖沙咀天星码头坐船过去都系10分钟内咋🤣! 就订左位啦。睇得出本身餐厅应该系婚宴场黎既,环境好大而且好多打卡位,超大海景真系食环境都已经够哈哈🤣🤣🤣 仲要个日加埋我地都系两台客,好似包场咁😎🌟 $598 秋日三层下午茶套餐TeaSet | 其实都真系几抵,可以加+$299额外一位,单数黎都唔怕!最特别系佢有一部份既食品系可以不停Refill,都系坊间少见既,食品都唔错,我最欣赏咖映西多士同埋广岛蚝!不过秋葵水云酸梅素面就好淡无乜味,英式提子松饼就太干了。职员都好有礼貌,定时定侯就会问你需唔需要Refill,又会帮你影相!不过我订台时有Remark 中秋节快乐就唔知点解变左生日快乐 ?_?下次可能会黎试下Lunch ~🏠店名:Pier 1929🚘地址:湾仔湾仔码头2楼#湾仔 #湾仔美食 #尖沙咀 #尖沙咀美食
🌟 $598 秋日三层下午茶套餐TeaSet |
其实都真系几抵,可以加+$299额外一位,单数黎都唔怕!
下次可能会黎试下Lunch ~
🏠店名:Pier 1929
🚘地址:湾仔湾仔码头2楼