2022-09-28 239 浏览
金钟一带有好多外卖餐厅,一到食饭时间就迫满晒人,又要等攞外卖。今次试左呢间外卖店非常方便,可以whatsapp落单,拣好攞外卖时间,够钟就可以落去攞啦~佢既午餐包主食同小食/饮品,怕唔够饱既,可以叫佢是日精选既set就可以免费添饭/面,唔就唔怕食唔饱啦🤣今次我叫左2个set红烧牛肉.白花枝丸浓汤炖赞岐乌冬:呢碗红烧牛肉乌冬几好食,大大旧牛肉一d都唔韧㖞,d萝卜都几入味,汤底浓味,不过略嫌咸左少少烤台湾肠.烤鱼角 卤蛋肉燥干拌乌冬:正正常常既小食配拌乌冬,台湾肠同鱼角都有煎过,所以口感好好😋至于个拌乌冬几足料下,d汁足够食晒成碗乌冬有突,不过今次个汁就略嫌甜左少少啦😂😂个肉燥系半肥瘦,有咬口蒜蓉椰菜:不过不失既蒜蓉椰菜😂有蒜香味,就咁食唔会觉得太清淡冰胎菊桂圆蜜:呢杯桂圆蜜真系出乎意料好饮㖞,我成日怕乜乜蜜类既饮品都会太甜,点知呢杯野串我啱好,饮晒成杯都唔会觉得个口好甜,反而令我饮唔停😂😂个桂圆味几突出,唔会似净系饮紧蜜糖咁
今次我叫左2个set
红烧牛肉.白花枝丸浓汤炖赞岐乌冬