2025-02-07 462 浏览
鲗鱼涌分店新开张啦😍 期待而久呀😍😍 岩晒我地返工一族,Rosie (Quarry Bay)平民价钱食到高质素的餐厅☺️ 环境优雅悠哉悠哉打卡倾偈,而且食物🥘好味😋每一啖都食到用心💕我同同事收工即过去😆 当晚尝试左龙虾浓汤蟹肉带子面🍝 。蟹肉出奇地多😍 铺晒系面,浓郁既汤底充满了龙虾鲜美,蟹肉同大大粒带子既搭配更是令人惊喜,系海水既鲜味🥰另外系香草牛油封门牛肉汁意粉🍝店员送上黎后即场用火枪烧溶牛油同烧香迷迭香香草🌿 令到牛肉入晒牛油同香料香味😍 意粉又入晒牛肉香味😋 口感味觉👅好丰富同埋佢哋既小食蒜香鸡翼外皮酥脆入边香滑肉嫩配埋蒜香,简直是无法抗拒既美味。最后一定要有个甜品先完美朱古力心太软**搭配开心果意式手工雪糕🍦幼滑既朱古力清新的冰淇淋,人间极品而饮品我地分别朱古力鲜奶同蜜糖🍯玫瑰花茶☕️ 饮品都好好味呀🥰呢间我自己都会book mark 食多次😍

另外系香草牛油封门牛肉汁意粉🍝

最后一定要有个甜品先完美朱古力心太软**
搭配开心果意式手工雪糕🍦幼滑既朱古力清新的冰淇淋,人间极品

呢间我自己都会book mark 食多次😍