2018-01-08 215 浏览
本身今晚约咗朋友食饭,但因为未够钟,又黎开呢边行街,之前记得喺元朗食𠮶啲间狗仔粉都几好食,今次特登再过嚟食番。。。咁我就叫咗个细嘅火鸭翅同埋细嘅狗仔粉,堂食每样$22.本身见到地下有啲垃圾,都无人打扫,牙签又有,纸巾又有,但始终新装修,其他嘢未至于去到好残够,所以环境属于一般。。未去到最差嘢食黎至,终于都开心返D,买相唔错,食个火鸭翅先,味道有d淡,问个店员拎醋。。。点知佢答我。。。我哋呢度系无醋同呢度食系食原味既。。我都即刻打咗个突。。其实冇醋唔系问题嘅,不过我觉得佢呢个又好似有啲问题??定系我多心左呢?但起码我觉得好似都真系冇乜服务可言。。之后食埋碗狗仔粉。。。真系觉得好难食。。。我都不予置评了。。

嘢食黎至,终于都开心返D,买相唔错
但起码我觉得好似都真系冇乜服务可言。。