2024-11-21
打边炉最紧要嘅系汤底‼️ 呢个香滑豆乳浓汤锅 $328 真系好正🥰 自家浸制嘅鸡汤加入大量新鲜豆浆,再用慢火熬煮而成,入面仲有蜜瓜🍈同鱼真系超级正🥰 好耐无试过会想食哂𠮶汤底嘅材料🥰 鱼熟咗要即食,唔洗调味料都好正😁 𠮶瓜就可以煮多阵,食到一半左右就差唔多半透明状态,超甜🥰牛肉拼盘(细) $428 - 佢入面有手切外裙肉、本地手切牛颈脊、澳洲和牛金钱展、美国顶级雪花肥牛、牛黄喉、牛肉粒、牛舌花,收到我呢个价钱一定全部靓料,不过要赞嘅反而系牛肉粒,大家可以用𠮶汤勺捞住佢,咁一阵就食得,千祈唔好掉落去🤣 伊比利亚橡果猪 $228 - 伊比利亚橡果猪系猪中嘅和牛级数,肉味好浓,绝对刷新你对猪嘅观感🤣 呢啲🐷🐷系食橡果长大,所以带有独特香味🐽劲辣跳舞牛丸(4粒) $72 - 个人唔食得辣嘅煮可以一试,未至于要跳舞🤣🤣大滚友响铃拼盘 $88 - 佢系有普通同黄金响铃各三件,个人觉得打边炉一定要有响铃,浸一浸𠮶汤底拎返起就已经100分🥰🥰火焰焦糖豆腐花 - 所有会员都会有,所以记得download返佢𠮶app,佢系加糖加酒再烧,就会有焦糖面,因为加咗酒,同平时食嘅豆腐花味道会有少少唔同,不过口感系几
火焰焦糖豆腐花 - 所有会员都会有,所以记得download返佢𠮶app,佢系加糖加酒再烧,就会有焦糖面,因为加咗酒,同平时食嘅豆腐花味道会有少少唔同,不过口感系几得意😎