2013-12-03
同同事总共9人去试食呢间打边炉,因为早2日已BOOK位,想订夜晚8点半,点知都话FULL左,唯有9点,但早左去到8点35分左右,佢地都好好咁好快安排左位置比我地,几乎唔洗等咁济。我地系坐另一边细铺的,果度总共有三枱人。地方都算OK干净同唔会好迫,空调又够,可自调添~叫左好多食材,海鲜有海虾、鲍鱼、花甲、象拔蚌刺身,真系好新鲜!啲虾、鲍鱼好生猛,仲郁的,花甲都好鲜甜~最正系个刺身,切得好薄片,好爽甜!其他食材有腐足、杂菌、丸类、水饺等等,全部都好新鲜!啲菌直情系有甜味又滑~安格斯肥肉、鲜牛肉真系好食,新鲜之余一啲都无"SO"味~系饮品类如芦荟汁同鳯梨汁就麻麻地,建议叫返汽水好啲.9个人食左$2800左右埋单,除返开每人300左右,我地觉得好值!!因为比想像中质素高~!个老鸭汤底比较特别,有红枣同杞子等中药,唔惯的朋友可选择返其他汤底较好.太多食材,影唔晒,只有部份.
安格斯肥肉、鲜牛肉真系好食,新鲜之余一啲都无"SO"味~
系饮品类如芦荟汁同鳯梨汁就麻麻地,建议叫返汽水好啲.
太多食材,影唔晒,只有部份.